Szin lemezgarázsok, mobil garázs

A lemezgarázs gazdaságos és funkcionális.
A lemezgarázsok iránti növekvő érdeklődés e garázsok igen előnyös árának köszönhető. Olcsóbbak, mint a téglagarázsok, akár jó néhány százalékkal is. Ráadásul sokkal kevesebb helyet foglalnak el a kert területéből, miközben belül elegendő férőhelyet nyújtanak. A harmadik érv, mely talán a legfontosabb mellettük, a széles körű módosítási és egyedi igényekhez igazítás lehetősége.
Az Awak a legnépszerűbb ajánlat.
Az általunk kínált garázsok – biztosak vagyunk benne – megfelelnek majd az Önök minden elvárásának. Elsősorban azért, mert kiváló minőségű, 0,4-0,5 mm vastagságú horganyzott fémlemezből készülnek. Ennek köszönhetően tökéletesek akár nehéz időjárási körülmények esetén is.
Másodsorban garázsaink nagy előnye, hogy utólag is kiegészíthetők olyan elemekkel, amelyek jelentősen növelik a használat kényelmét.
Garázsok utólagos fejlesztése.
Az utólagos fejlesztéshez az alábbi opciókat ajánljuk:
• plusz tetőfedés a garázsra,
• cserepes lemez és ereszcsatornák rögzítése,
• a garázsfal burkolatának megerősítése zárt profillal,
• a belső falak filccel való bélése, amely hang- és hőszigetelésként is funkcionál. Emellett hangulatosabbá teszi a helyiséget.
• Billenőkapuk nyitását és zárását vezérlő automata egység beépítése.
Természetesen a kiválasztott plusz elemek befolyásolják a garázs végső árat. Ezért a végső árat minden esetben munkatársunk egyénileg egyezteti Önnel.
Hogy megfelelhessünk az Önök elvárásainak, széles tetőválasztékot is kínálunk:
• hátrafelé lejős tető,
• jobb vagy bal oldal felé lejtős tető,
• vagy nyeregtetős változat.
Ezen kívül szabadon választható a garázs színe. Lehetőséget biztosítunk az egyes elemek színének kiválasztására egy igen széles színskálából.
Az Awak maga a megbízhatóság.
Megbízható, hibátlan hírnévvel rendelkező cégként minden tőlünk vásárolt garázsra garanciát vállalunk. Két év garanciális időszakot biztosítunk magánszemélyek és egy évet vállalati ügyfelek részére. Ezen kívül az ajánlat részeként biztosítjuk a nálunk vásárolt garázsok ingyenes szállítását és összeszerelését is.
Szeretettel látjuk, ha szeretné személyesen megismerni ajánlatainkat, konzultálni munkatársainkkal vagy szeretne vásárolni. Garázsunk kétségtelenül a legjobb választás lesz. És sok éven át lehet majd elégedett e sikeres vásárlásnak köszönhetően.

Mind a(z) 15 találat megjelenítve