Mobilgarázsok – Mobilgarázs árak

A cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik mobilgarázsok, acélgarázsok, raktárok, tárolóépületek, szerkezetek és melléképületek előállításában. Termékeink tökéletesen beválnak különálló épületként, illetve a meglévő ház vagy épület szerves részeként is. Minden alkalommal segítünk kiválasztani az ügyfeleink tervéhez megfelelő anyagokat. Jól képzett alkalmazottaink felügyelik a munkálatok minden szakaszát, minek köszönhetően az általunk felállított szerkezetek biztonságosak és tartósak. A mobilgarázsok, illetve acélgarázsok nagy választékának köszönhetően nagyon népszerűek, mivel sokkal könnyebben módosíthatók, mint az állandó szerkezetek.

Mobilgarázs árak

A katalógusban szereplő termékek vitathatalan előnyökkel rendelkeznek, de minden megrendelést egyéni módon kezelünk az ajánlat készítésekor. Mérlegeljük az épület szükséges alapterületét, a helyiség típusát, illetve azt, hogy a megrendelők mekkora összeget szeretnének a kivitelezésre szánni. Többéves tapasztaltunk alapján szívesen teszünk javaslatot arra vonatkozóan, hogy melyik garázst érdemes választani.

A mobilgarázsok egyik előnye mindenek előtt az alacsony ár, illetve a szerkezet felállításához szükséges rövid idő. A garázsok több méretben kaphatók, minek köszönhetően minden autótípusnak megfelelnek, még furgonoknak is. Nagyon könnyen összeszerelhetők – elég megfelelően összecsavarni, hogy tartós és erős szerkezetet kapjunk. Az összeszerelés ideje alig néhány óra, a kiválasztott modellre való várokozási idő pedig általában maximálisan 28 nap. Az épület ezen formájának az előnye az, hogy általában nem kell hozzá építési engedély.

A Mobilgarázsok és beállók tökéletesen beválnak az alábbi funkciókban:

 • épületek vállalkozásoknak,
 • raktárok (pl.: építőipari raktárok),
 • tárolók mezőgazdasági gépeknek,
 • műhelyek,
 • kereskedelmi csarnokok
 • bódék
 • kocsitárolók.

A szerkezeteink hidegen galvanizált profilokból és sarokelemekből állnak. Az ügyfél kiválaszthatja azon galvanizált trapéz fémlemezek színét és faktúráját, melyeket szegecsekkel illesztünk a szerkezethez. Az utolsó fázisban felállítjuk a billentőszárnnyal rendelkező tetőt, illetve a nyeregtetőt.

Mivel rugalmas, de tartós anyagokat használunk, módosíthajtjuk a terveket: kapukkal, ablakokkal és ajtókkal, illetve ereszcsatornákkal egészíthetjük ki a garázst. Az Ügyfél kérésére lehetőség van teljes automatizálásra, a mobilgarázs vagy más szerkezet típusának legmegfelelőbb anyagok kiválasztására. A mobilgarázs, illetve minden más tartós szerkezet teljesen biztonságos a mindennapi használat során. A legnagyobb előnyük az, hogy a piacon elérhető legalacsonyabb áron szerezhetők be. Komplex szolgáltatást garantálunk, a megrendelés gyors teljesítését, illetve azt, hogy meg lesznek elégedve a fémszerkezeteink használatával.

A saját tervük egyediségét több módon lehet biztosítani. Az egyik az, hogy eldönthetik, mekkora garázsra van szükségük. A következő lépésben kiválaszthatják az opcionális berendezést: az ablakokat, ajtókat, illetve a billenőkapukat. Választhatunk az egész színskálából, normálból, mattból, illetve fát imitálókból is. Az utolsó lépésben dönthetünk egyoldalas vagy nyeregtető között.

A mobilgarázsaink jó megoldást kínálnak autója számára, mivel

 • kedvező az áruk
 • a kivitelezés minősége kiváló
 • tartósak
 • esztétikusak
 • biztonságosak
 • 3 év garanciával rendelkeznek.

A legjobb mobilgarázsok.

A kínálatunkban szereplő mobilgarázsok kétségtelenül a piacon elérhető legjobbak közzé tartoznak. Horganyzott, nagy fokú korrózióállóságú fémlemezből készültek, funkcionálisak és “hosszú élettartamúak”. Ráadásul plusz elemekkel való további bővítésre is lehetőség van, például:

 • a kapu nyitását vezérlő automatikával,
 • ereszcsatornákkal,
 • plusz tetővel vagy filcszigeteléssel.

Mindezek jelentősen növelik a használati kényelmet. Mobilarázsaink legnagyobb előnyei azonban az alábbiak:

 • minden mobilgarázs mérete a megrendelő egyéni igényeihez igazítható,
 • választható tetőszerkezet típusok: hátrafelé lejtő, jobb vagy bal oldal felé lejtő vagy nyeregtető

Mobilgarázsaink további nagy előnye, hogy a mobilgarázs egyes elemeinek színe széles színpalettából választható ki.

Ingyenes szolgáltatások a vásárlás keretein belül.

Amennyiben úgy dönt, hogy valamelyik mobilgarázsmodellünket megvásárolja, a vásárlás részeként garantáljuk az ingyenes házhoz szállítást és összeszerelést. Az Ön egyetlen feladata a mobilgarázs aljzatának előkészítse. Természetesen a mobilgarázs rögzítése is megrendelhető nálunk akciós, hihetetlenül kedvező áron.

Awak, a megbízható partner.

Emellett megbízható és hiteles partnerként garanciát vállalunk a nálunk vásárolt mobilgarázsokra. Természetes személyek esetében két évre, cég által vásárolt mobilgarázs esetén egy évre szól a garancia.

Jó szívvel ajánljuk figyelmébe kínálatunkat. Biztosak vagyunk benne, hogy kellemesen meg fog lepődni a belső tér méretén, főleg a mobilgarázs felépítéséhez szükséges terület méretéhez képest. Kétségtelen, hogy a legjobb, ha személyesen győződik meg mobilgarázsmodelljeink kiváló minőségéről és funkcionalitásáról. Szeretettel várjuk, nézzen be hozzánk és konzultáljon munkatársainkkal.

Mobil garázs, lemezgarázs gyártása

Vonzó és személyre szabott megjelenés és méretek

Rövid szállítási határidők és professzionális ügyfélszolgálat

A AWAK márka 30 éves, tapasztalt fém garázsok és különféle fém kapuk gyártója. A fémszerkezetek gyártása és értékesítése valami, amit legjobban tudunk. Megbízhatóságunkat és felelősségünket az egész Európából elégedett ügyfelek magas száma megerősíti. A AWAK széles választékával lemezgarázsok széles skáláját nyitja meg a fogyasztó számára. Csak kiváló minőségű konstrukciókat gyártunk és értékesítünk. Különös figyelmet fordítunk az eladásra kerülő lemezgarázsokhoz készült billenő kapuk használatának biztonságára és tartósságára.

Kinek szól a AWAK billenő kapu?

A AWAK mobilgarázs kapu egy nagyon praktikus és népszerű fém garázskapu típus. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik olcsó garázsbiztonsági módszereket keresnek, miközben fenntartják a tartósságot és a megbízhatóságot, valamint a könnyű használatot. Az ajtólap a mennyezetre emelkedik, ami helyet takarít meg, mind a mobilgarázsban, mind a mobilgarázs előtt. A felhajtható kapuk nagyon kényelmes nyílászárók a lemezgarázsokhoz. Ezzel a mechanizmussal szilárd bejratot kap, amelyek különösen hasznosak a kis mobilgarázsokban és az előtte lévő helyiségben.

Kiváló minőségű

A lengőkapu szerkezetét úgy tervezték meg, hogy garantálja annak maximális stabilitását és tartósságát a lemezgarázsok használatakor. Kínálunk Önöknek tartós és könnyű terméket, amely biztonságos és kényelmesen használható. Az összes kapuelem kiváló minőségű acélból készül, amely biztosítja a problémamentes működést és véd a korróziótól. Ennek köszönhetően a lemezgarázsok billenő kapuja megbízható termék, kiváló paraméterekkel rendelkezik hosszú évekig.

A AWAK billenő
garázskapu speciális garázskapu tömítéssel van felszerelve, amely ellenállást és védelmet nyújt különféle légköri viszonyok ellen. A lemezgarázsok számára kapuink további előnye a csapágygörgők, amelyek biztosítják az ajtó jobb és könnyebb működését a vezető sínekben. Az vezető sínek kifejezetten a AWAK garázskapu számára készültek. A felhajtható mobilgarázs kapuk tökéletes bezárását és kinyitását a modern reteszek biztosítják, ami lemezgarázsainkat felhasználóbaráttá teszi.

Bármilyen méretű és színű

Mobilgarázsok és kapuk gyártója vagyunk, és lehetőséget kínálunk arra, hogy palettánkból bármilyen színű ajtót, kaput bármilyen színűre készítsünk. A széles panelben mobilgarázs rendelhető zsanéros kapuval, ez esetben speciális burkolatokkal látjuk el, amelyek megjelenése nem különbözik a világ vezető kapugyártóinak ajánlatától.

Gyors kivitelezés és összeszerelés

A AWAK cég biztosítja a lemezgarázsok és felfelé billenő kapuinak a lehető legrövidebb időn belüli gyártását. Az mobilgarázsok szállítását és összeszerelését cégünk teljesen ingyenesen végzi. A mobilgarázsokat a legmagasabb színvonalú előírásoknak és a szerződéssel (amelyet az együttműködés elején készítünk) összhangban készítjük és.

Miért jobb a AWAK, mint mások?

A AWAK márka a fent említett előnyök és termékek mellett kiváló minőségű billenő kapukat kínál alacsony áron. Az általunk kínált kapuk és lemezgarázsok olcsó lemezgarázsok és kapuk, amikkel ügyfeleink teljes mértékben elégedettek.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk és érdeklődjön a mobilgarázsok, valamint a lemezgarázsok kapujának az alacsony árai iránt. Tanácsadóink segítik Önt a helyes választásban. Minden fogyasztót egyedileg kezelünk, és személyre szabott megközelítést és ajánlatot kínálunk.

Mobilgarázs 3×6, 4×6, dupla mobilgarázs…

A AWAK egy 30 éves lengyel lemezgarázsok és különféle fém kapuk gyártója. A fém garázsokba történő befektetésnél (mind saját célra, mind vállalkozásában) a gyártó kiválasztása és a helyes összeszerelés mellett fontos a megfelelő garázskapu kiválasztása – típusa, színe stb. A AWAK kínálata különféle kiváló minőségű arázskapu terveket kínál vonzó áron. Mindegyiket személyre szabjuk a fogyasztó elvárásainak megfelelően. Kiváló minőségű és kényelmes használat

A kétszárnyú garázskapu szokásos és hagyományos lezárása a fém garázsoknak vagy raktáraknak. 30 éve jól ismerjük a piacot és a gyakorlatból tudjuk, hogy az ügyfelek számára nem csak a lemezgarázsok és garázskapuk ára a vonzó, hanem a termék megjelenése és kiváló minősége is. Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek garanciát akarnak a megvásárolt mobilgarázsok minőségére és tartósságára, ezért vásárlóink ​​mindig megkapják mindezeket. A AWAK kétszárnyú garázskapuja a legújabb technológiák és megoldások szerint készül.
Mindegyik termék ideális garázsnyílásokhoz, amelynek köszönhetően az egyszerűség, a tartósság és a biztonságos mobilgarázs használat jellemzi. Minden, a Falo által készített, kétszárnyú kapuval ellátott fémgarázs egy speciális profillal van megerősítve, amely biztosítja a mobilgarázs kapuk kiváló stabilitását használat közben. A versenytársaktól eltérően ez az opció kiegészítésként jelenik meg nálunk, amelyért az ügyfelet nem terheli további költség vagy díj. Ez egy sztenderd szerkezet a AWAK mobilgarázsok számára készült kétszárnyú kapuk kínálatában.

A AWAK ajtóprofil jó minőségű korrózióálló alumíniumból készül. Kizárólag bevált, környezetbarát és biztonságos anyagokat és alapanyagokat választunk a fémgarázsokhoz.

A kétszárnyú kapuink mobilgarázsokhoz megfelelnek a biztonsági előírásoknak és szabályoknak. Vonzó megjelenés és ellenálló képesség a káros külső tényezőkkel szemben A kétszárnyú kapuk a AWAK mobilgarázsok számára nemcsak funkcionális garázskapuk, hanem stílusos kiegészítő az épület külső oldalán. A márkánk által kínált hatalmas számú tervezési lehetőség lehetővé teszi mindenkinek, hogy válasszon egy kaput, amely ideálisan megfelel egy adott lemezgarázs számára. A AWAK kétszárnyú kapu különféle formákban és méretekben kapható, különféle értékesítésre kerülő lemezgarázsok számára.

A színpaletta a fogyasztó személyes választására szolgál – igényeitől és kívánságaitól függően. A AWAK által gyártott, kétszárnyú kapukat lemezgarázsokhoz és raktárakhoz úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legigényesebb vásárlók elvárásainak.
Garantáljuk többek között az összes kapu megbízhatóságát és ellenállását a káros külső tényezőkkel szemben. Fém garázskapuink egész évben jól működnek – a szezonalitás nem számít. Mobilgarázsunk nem fél a hótól vagy az esőtől. Véd többek között a napfénytől. A lemezgarázsok és a AWAK garázskapuk mindig magas színvonalú, jó áron, a gyártás integrált megközelítésével és a szerződésben felsorolt ​kötelezettségek szigorú betartásával készül. Közép- és Kelet-Európában több ezer vásárló, akik választották az olcsó mobilgarázsainkat már megerősítették ezt a tényt. Szakembereink mindig szakképzett segítséget nyújtanak az mobilgarázs megfelelő projektjének kiválasztásában és szakmai tanácsadást nyújtanak. A AWAK a lemezgarázsok gyors kiszállítását és professzionális összeszerelése is garantálja.

A AWAK sok éves tapasztalattal rendelkezik a lemezgarázsok, tárolók, csarnokok gyártásában. A márka ajánlatában megtalálhatja magának a tökéletes mobilgarázst. Ügyfeleinknek lehetősége van nem csak a termék méretét vagy modelljét kiválasztani, hanem a mobilgarázs bármilyen színkombinációját. Bemutatjuk azokat a színeket, amelyeket a mobilgarázsok rendelésénél elérhetőek és a gyártás során használunk. Mobilgarázsunk bármely színben kapható, az alábbi palettából. Mindenki számára elérhetővé válik egy olyan termék, amely tökéletesen illeszkedik az épület homlokzatához vagy környezetéhez. Szükséges viszont megjegyeznünk, hogy az egyes színkategóriák árban különböznek. A horganyzott acélból készült lemezgarázs lesz a legolcsóbb lehetőség. A színes mobilgarázsok azonban magasabb árkategóriába tartoznak. A famintázatú mobilgarázsok nagyon népszerűek a piacon, és cégünknél a leggyakrabban vásárolt termékek között jegyezzük.

A AWAK modern lemezgarázsok professzionális gyártója. Tevékenységünk fő területe Közép- és Kelet-Európa. Szakterületünk az mobilgarázsok, tárolók, csarnokok, kutya kennelek, garázskapuk stb.

Tervezése, gyártása és összeszerelése. Bármilyen méretű fémlemez konstrukciót vállalunk. Lépjen velünk kapcsolatba és látogassa meg honlapunkat, hogy megismerkedjen a lemezgarázsok széles választékával, amelyeket alacsony áron kínálunk, és amelyeket a rugalmasság és az acéltermékek széles választéka jellemez. Munkatársaink felelős szakemberek, akik örömmel nyújtanak szakmai konzultációt. Hívjon minket, és minden érdeklődésre korrekt rajánlatot fogunk adni.

Lehetőségek:

RAL színek

RAL színek

AUTOMATA GARÁZKAPUK

Ablak 100×50 PVC. Az általunk forgalmazott, vagy az ügyfelünk által egyedileg tervezett mobilgarázst el tudjuk látni műanyag garázsablakkal. Az ablak fehér vagy barna színben rendelhető, befelé billentve nyílik, üvegezéssel ellátott. A feltüntetett ár egy darab ára. Több ablak megrendelése esetén az egységár a mennyiségtől függően módosulhat.

Ajtó kiegészítő. A terméklistánkban szereplő minden garázshoz rendelhető 90 cm széles személybejáró ajtó is, amely még kényelmesebbé teszi a garázs használatát. Készítünk garázst a megrendelő saját tervei alapján is.

Fémlemez tetőcserepek

Kondenzációs fólia fólia

Ablak 100×50 PVC

A RAL színszabványt a RAL Német Minőségbiztosítási és Azonosítási Intézet kezeli. A „RAL” a „Szállítási feltételekért és minőségbiztosítási birodalmi bizottság” rövidítése.