✔️Mobilgarázs 4 x 5m

Egyénre szabott Mobilgarázsok.
Mobilgarázsaink a kényelem és a biztonság ötvözései az érdekes dizájnnal és funkcionalitással. Kiváló minőségű, 0,4 mm – 0,5 mm közötti vastagságú horganyzott fémlemezből készültek, kitűnően ellenállnak a korróziónak és a változó időjárási viszonyoknak.
További előnyük, hogy a méreteik a megrendelő egyéni igényei szerint módosíthatóak. Emellett a három különböző tetőszerkezet a hátrafelé lejtő, a jobb vagy bal oldal felé lejtő tető és a nyeregtető közüli választási lehetősége, reményeink szerint, minden vásárló igényeinek képes megfelelni.
A használat kényelme mindenek előtt.
A használat kényelmét szem előtt tartva, a mobilgarázsok további plussz elemekkel egészíthetőek ki, melyekkel növelhető a kényelmi színt. Többek között az alábbi elemek tartoznak ide:
• plusz tető beépítése,
• Mobilgarázs belső falának hang- és hőszigetelése filccel,
• ereszcsatorna telepítése,
• a kapu nyitását és zárását vezérlő automatika,
• tetőerősítés egy zárt profillal,
• a tető fém cserepes lemezzel való lefedése.
Megfizethető ár – vevői elégedettség.
Tekintettel arra, hogy a további mobilgarázsfelszerelés befolyásolhatja a végső árat, lehetőséget kínálunk az egyénre szabott ár egyeztetésére munkatársainkkal. Emellett, kétségtelen, hogy hangsúlyoznunk kell, hogy a vásárlás részeként ingyenes kiszállítást biztosítunk a mobilgarázs rendeltetési helyére, valamint az Ön által kiválasztott modellt ingyenes össze is szereljük.
Az AWAK az Ön partnere.
Megbízható cégként minden megvásárolt mobilgarázsra garanciát vállalunk. Magánszemélyeknek két év, üzleti ügyfeleknek egy év garanciát biztosítunk.

Mind a(z) 15 találat megjelenítve