✔️Mobilgarázs 3 x 5m

A Mobilgarázs az autó „otthona”, és nem csak ennyi.
Kínálatunkban található modern mobilgarázsok nem csak egy jármű „otthonát” jelentik. A funkcionalitásuknak köszönhetően szolgálhatnak akár mini autószerelő műhelyként, vagy különféle, az őszi-téli időszakban nem szükséges dolgok, például kerékpárok vagy grillek tárolására is. A fémlemezek – amelyekből a mobilgarázsok készülnek – kiváló minősége és a horganyozással felvitt cinkbevonat nyújtotta védelem garantálja termékeink „hosszú élettartamát”. A meglepően nagy belső tér viszont mindenkit számára egy kellemes meglepetés.
Az előnyök végtelen sora.
A garázslemez 0,4 mm – 0,5 mm-es vastagsága, a horganyzás és a szilárd konstrukció hosszú évekig garantálják a mobilgarázs tartósságát és használatának tökéletes biztonságát. Modelljeink döntő előnye a kapu nyitását és zárását vezérlő automatika beépítési lehetősége. Emellett lehetőség van plusz tető, ereszcsatornák igénylésére vagy speciális, fém cserepeslemezből álló tetőburkolat megrendelésére.
További előny, hogy a mobilgarázs méretei az ügyfelek egyedi igényeihez igazíthatóak. És lehetőség van a mobilgarázst közvetlenül lakóépület mellé felépíteni vagy önálló épületként is telepíthető. Otthona és ingatlana kialakítását szem előtt tartva, nálunk kiválaszthatja az egyes garázselemek színét. Mindezt az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően.
Ezen kívül – talán meg fog rajta lepődni – akár három különböző tetőszerkezet közül is választhat. Nálunk kérhet: hátrafelé lejtő tetőt, jobb vagy bal oldal felé lejtő tetőt esetleg nyeregtetőt.
Awak, a megbízható partner.
Nagy hagyományokkal rendelkező, ügyfeleit nagy becsben tartó cégként garázsvásárláskor egyénre szabott ártárgyalást biztosítunk. Így az igényeihez szabhatjuk a kiegészítő elemeket, de ami még fontosabb, ingyenes házhoz szállítást és összeszerelést is biztosítunk.
Ráadásul minden garázsunkra garanciát vállalunk. Természetes személyek garázsvásárlása esetén a garanciális idő két év, céges vásárlás esetén egy év.
Úgy gondoljuk, hogy garázsaink kiemelkedő minőségének ellenőrzésre a legjobb módszer, ha személyesen keres fel minket. Ezért szeretettel meghívjuk Önt, hogy látogasson el hozzánk és konzultáljon csapatunkkal. Mélyen meg vagyunk győződve arról, hogy a nálunk kiválasztott modell megvásárlása lesz a lehető legjobb döntés.

1–16 termék, összesen 19 db