Dupla garázs

Dupla garázsok
A dupla garázsok ideális megoldást jelentenek azoknak a családoknak, akik két autóval rendelkeznek és nagyra értékelik a kényelmet, valamint azt, hogy a telkükön bárhol elhelyezhető. Természetesen szükség lesz egy kis, a garázsnak előkészített területre.
Egy ilyen garázs vásárlása mellett többek közt ezek az érvek szólnak.
Annál is inkább, hogy összeszerelésük nem igényel különleges képzettséget vagy sok időt.
A Dupla garázs nevű modell két személygépkocsi számára nyújt parkolóhelyet, ezzel szabad területet biztosítva a ház vagy az ingatlan területén.
Emellett az általunk javasolt garázsok garantálják a parkoló autók biztonságát és védelmet nyújtanak az időjárási viszonyok kedvezőtlen hatásai ellen is.
Mindezeken tűl a garázsok megfizethető ára és a jó minősége sem elhanyagolható szempont.
Termékeink kiváló minőségét a minőségi alapanyagok és a kiváló kivitelezés adja.
Termékeink gyártáshoz természetesen korróziógátló festékkel bevont fémlemezt használunk. Emellett maga a tetőlemez vastagsága 0,4-0,5 mm.
Ezen felül e modellek széles színválasztékban kaphatóak. Így az ingatlanon található épületekhez igény szerint választható bármilyen színű garázs. Az ajánlatunkban szereplő mini hangárok konstrukciója is széles választási lehetőségeket kínál. Választhat a hátrafelé lejős tető vagy a két oldalfal irányában lejtő nyeregtetős megoldás közül. Ennek az opciónak köszönhetően a garázs szabadon elhelyezhető akár a lakóépülettől távol, vagy igény szerint a garázs közvetlenül a ház mellett is felépíthető.
Termékünk további előnyei.
Az egyik legfontosabb érvünk garázsaink mellett a plusz horganyzás alkalmazása, amely megvédi a konstrukciót az időjárás pusztító hatásaitól.
A nálunk kapható modellek másik előnye a közvetlenül a talajra való rögzítés lehetősége, ami növeli a garázs stabilitását.
Ezen felül kérésére a garázs méreteit is az Ön igényei szerint módosítjuk.
A konstrukció választható egy széles bejárattal vagy két kisebb kapuval.
A garázs plusz kiegészítő elemei között választható még billenőkapu a vezérlőegységgel együtt, filc hangszigetelés, ereszcsatorna és a tetőn elhelyezhető fém cserepeslemez.
A kiegészítő elemek és beszerelésük költségei természetesen minden esetben mások, ezért minden ügyféllel egyénileg egyeztetjük az igényeit és a költségvetést.
Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárol egy garázsmodellt ajánlataink közül, akkor hosszú évekre biztosít magának egy tartós és problémamentes garázst.

1–16 termék, összesen 25 db