ūüĎČ Duplagarazs

A dupla gar√°zsok ide√°lis megold√°st jelentenek azoknak a csal√°doknak, akik k√©t aut√≥val rendelkeznek √©s nagyra √©rt√©kelik a k√©nyelmet, valamint azt, hogy a telk√ľk√∂n b√°rhol elhelyezhetŇĎ. Term√©szetesen sz√ľks√©g lesz egy kis, a gar√°zsnak elŇĎk√©sz√≠tett ter√ľletre.
Egy ilyen garázs vásárlása mellett többek közt ezek az érvek szólnak.
Ann√°l is ink√°bb, hogy √∂sszeszerel√©s√ľk nem ig√©nyel k√ľl√∂nleges k√©pzetts√©get vagy sok idŇĎt.
A Dupla gar√°zs nevŇĪ modell k√©t szem√©lyg√©pkocsi sz√°m√°ra ny√ļjt parkol√≥helyet, ezzel szabad ter√ľletet biztos√≠tva a h√°z vagy az ingatlan ter√ľlet√©n.
Emellett az √°ltalunk javasolt gar√°zsok garant√°lj√°k a parkol√≥ aut√≥k biztons√°g√°t √©s v√©delmet ny√ļjtanak az idŇĎj√°r√°si viszonyok kedvezŇĎtlen hat√°sai ellen is.
Mindezeken tŇĪl a gar√°zsok megfizethetŇĎ √°ra √©s a j√≥ minŇĎs√©ge sem elhanyagolhat√≥ szempont.
Term√©keink kiv√°l√≥ minŇĎs√©g√©t a minŇĎs√©gi alapanyagok √©s a kiv√°l√≥ kivitelez√©s adja.
Term√©keink gy√°rt√°shoz term√©szetesen korr√≥zi√≥g√°tl√≥ fest√©kkel bevont f√©mlemezt haszn√°lunk. Emellett maga a tetŇĎlemez vastags√°ga 0,4-0,5 mm.
Ezen fel√ľl e modellek sz√©les sz√≠nv√°laszt√©kban kaphat√≥ak. √ćgy az ingatlanon tal√°lhat√≥ √©p√ľletekhez ig√©ny szerint v√°laszthat√≥ b√°rmilyen sz√≠nŇĪ gar√°zs. Az aj√°nlatunkban szereplŇĎ mini hang√°rok konstrukci√≥ja is sz√©les v√°laszt√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l. V√°laszthat a h√°trafel√© lejŇĎs tetŇĎ vagy a k√©t oldalfal ir√°ny√°ban lejtŇĎ nyeregtetŇĎs megold√°s k√∂z√ľl. Ennek az opci√≥nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a gar√°zs szabadon elhelyezhetŇĎ ak√°r a lak√≥√©p√ľlettŇĎl t√°vol, vagy ig√©ny szerint a gar√°zs k√∂zvetlen√ľl a h√°z mellett is fel√©p√≠thetŇĎ.
Term√©k√ľnk tov√°bbi elŇĎnyei.
Az egyik legfontosabb √©rv√ľnk gar√°zsaink mellett a plusz horganyz√°s alkalmaz√°sa, amely megv√©di a konstrukci√≥t az idŇĎj√°r√°s puszt√≠t√≥ hat√°sait√≥l.
A n√°lunk kaphat√≥ modellek m√°sik elŇĎnye a k√∂zvetlen√ľl a talajra val√≥ r√∂gz√≠t√©s lehetŇĎs√©ge, ami n√∂veli a gar√°zs stabilit√°s√°t.
Ezen fel√ľl k√©r√©s√©re a gar√°zs m√©reteit is az √Ėn ig√©nyei szerint m√≥dos√≠tjuk.
A konstrukció választható egy széles bejárattal vagy két kisebb kapuval.
A gar√°zs plusz kieg√©sz√≠tŇĎ elemei k√∂z√∂tt v√°laszthat√≥ m√©g billenŇĎkapu a vez√©rlŇĎegys√©ggel egy√ľtt, filc hangszigetel√©s, ereszcsatorna √©s a tetŇĎn elhelyezhetŇĎ f√©m cserepeslemez.
A kieg√©sz√≠tŇĎ elemek √©s beszerel√©s√ľk k√∂lts√©gei term√©szetesen minden esetben m√°sok, ez√©rt minden √ľgyf√©llel egy√©nileg egyeztetj√ľk az ig√©nyeit √©s a k√∂lts√©gvet√©st.
Amennyiben √ļgy d√∂nt, hogy megv√°s√°rol egy gar√°zsmodellt aj√°nlataink k√∂z√ľl, akkor hossz√ļ √©vekre biztos√≠t mag√°nak egy tart√≥s √©s probl√©mamentes gar√°zst.

1–16 term√©k, √∂sszesen 37 db