9 x 5 Lemezgarázk – 14PK(PRO)

1200000,00 Ft

Szélesség: 9m

Hosszúság: 5m

Dupla garázsok

A dupla garázsok ideális megoldást jelentenek azoknak a családoknak, akik két autóval rendelkeznek és nagyra értékelik a kényelmet, valamint azt, hogy a telkükön bárhol elhelyezhető. Természetesen szükség lesz egy kis, a garázsnak előkészített területre.
Egy ilyen garázs vásárlása mellett többek közt ezek az érvek szólnak.
Annál is inkább, hogy összeszerelésük nem igényel különleges képzettséget vagy sok időt.
A Doppelgarage nevű modell két személygépkocsi számára nyújt parkolóhelyet, ezzel szabad területet biztosítva a ház vagy az ingatlan területén.
Emellett az általunk javasolt garázsok garantálják a parkoló autók biztonságát és védelmet nyújtanak az időjárási viszonyok kedvezőtlen hatásai ellen is.
Mindezeken tűl a garázsok megfizethető ára és a jó minősége sem elhanyagolható szempont.

Leírás

  • Kapu hasznos bejárati magassága: 1,9m
  • Kapu hasznos bejárati szélessége: 2,89m
  • Megerősített szerkezet alapozó festéssel ellátott acélváz
  • Kilincs, cilinderes zárral
  • Kétszárnyú kapuBillenő
  • Szín: 7016 MAT / 9010 RAL
  • CODE: 13PK(PRO)

Termékeink kiváló minőségét a minőségi alapanyagok és a kiváló kivitelezés adja.

Termékeink gyártáshoz természetesen korróziógátló festékkel bevont fémlemezt használunk. Emellett maga a tetőlemez vastagsága 0,4-0,5 mm.
Ezen felül e modellek széles színválasztékban kaphatóak. Így az ingatlanon található épületekhez igény szerint választható bármilyen színű garázs. Az ajánlatunkban szereplő mini hangárok konstrukciója is széles választási lehetőségeket kínál. Választhat a hátrafelé lejős tető vagy a két oldalfal irányában lejtő nyeregtetős megoldás közül. Ennek az opciónak köszönhetően a garázs szabadon elhelyezhető akár a lakóépülettől távol, vagy igény szerint a garázs közvetlenül a ház mellett is felépíthető.

Termékünk további előnyei.

Az egyik legfontosabb érvünk garázsaink mellett a plusz horganyzás alkalmazása, amely megvédi a konstrukciót az időjárás pusztító hatásaitól.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„9 x 5 Lemezgarázk – 14PK(PRO)” értékelése elsőként