A cégről

Az első mobilgarázsunk 1992-ben készült el. Tevékenységünket kicsi és egyszerű, de megbízható acélszerkezetű típusokkal kezdtük. A fémipari szakemberek nagy elkötelezettségének köszönhetően napról napra fejlődött, tökéletesedett termékeink minősége, egyre gazdagabbá és változatosabbá vált a termékskálánk, így napjainkban sokkal többet tudunk kínálni, mint egy hagyományos galvanizált lemezgarázs.

Mobilgarázs, lemezgarázsok – mobilgarázs árak

Cégünk fémlemez garázsok (Mobilgarázsok, Mobilgarázs, Lemezgarázs) gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére és ügyfeleink elégedettségére. A sikerünk nem csak a minőségi nyersanyagoknak köszönhető, hanem az alkalmazott, modern technológiai megoldásoknak is. Így amikor termékeink Önökhöz kerülnek, teherbíróak, funkcionálisak és biztonságosan használhatók. A kivitelezés pontossága és hatékonysága cégünk legfontosabb célja, a legnagyobb vonzóerő pedig a piacon elérhető legalacsonyabb ár. Komplex szolgáltatást nyújtunk a lehető legrövidebb szállítási idővel.

A garázs szerelése a szerkezet méretétől függ, egy 3*5 méteres garázs általában kb. 40 perc alatt lesz készen.

Mailen vagy telefonon meg kell adni a nevet és a címet, valamint a kiválasztott garázs típusát.

A várakozási idő kb. 2-3 hét.

Elég elküldeni nekünk egy rajzot a méretekkel és mi elkészítjük a tervet a mobilgarázs esetleges javításaival.

Kutya Kennel

Az általunk gyártott ketrecek kiváló minőségű, tartós anyagból készültek, nem rendelkeznek éles, elálló szélekkel, ezáltal biztonságosak a benne lévő állat számára. A szerelésnél felhasznált anyagoknak köszönhetően jó bírják a mechanikai sérüléseket, illetve olyan időjárási körülményeket, mint eső vagy hó, illetve könnyen karbantarthatók. Tökéletesek kisebb és nagyobb állatoknak egyaránt.