ūüĒĻ Galvanizalt Lemezgar√°zsok - Lapos tetŇĎ

Az egyre n√©pszerŇĪbb lemezgar√°zsok.
Egyre nagyobb n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvendenek a lemezgar√°zsok. FŇĎleg az alacsony beszerz√©si √©s √∂sszeszerel√©si k√∂lts√©geik miatt.
Gar√°zsaink nagy elŇĎnye az is, hogy m√©reteiket egyedi ig√©nyekhez lehet igaz√≠tani √©s szabadon m√≥dos√≠that√≥ak. A tart√≥ss√°guk √©s az idŇĎj√°r√°s viszontags√°gaival szembeni ellen√°ll√≥-k√©pess√©gŇĪk is igen fontos. Mert a k√≠n√°latunkban szereplŇĎ gar√°zsok minŇĎs√©gi, 0,4 mm-0,5 mm vastags√°g√ļ horganyzott lemezbŇĎl k√©sz√ľlnek.
El√©gedett lesz a k√≠n√°latunkban szereplŇĎ gar√°zsokkal.
A c√©g√ľnk √°ltal √Ėnnek k√≠n√°lt gar√°zsok sz√°mos tov√°bbi elemmel felszerelhetŇĎek, melyek n√∂velik a haszn√°lati sz√≠nvonalat √©s k√©nyelmet. T√∂bbek k√∂z√∂tt az al√°bbi plusz megold√°sok rendelhetŇĎek meg:
‚ÄĘ plusz elŇĎtetŇĎ,
‚ÄĘ ereszcsatorn√°k,
‚ÄĘ tetŇĎ burkol√°sa cserepes lemezzel,
‚ÄĘ tetŇĎszerkezet megerŇĎs√≠t√©se egy z√°rt profillal,
‚ÄĘ gar√°zskapu nyit√°s√°t √©s z√°r√°s√°t vez√©rlŇĎ automatika be√©p√≠t√©se,
‚ÄĘ a belsŇĎ t√©r filccel val√≥ kib√©lel√©se, amely biztos√≠tja a helyis√©g hŇĎ- √©s hangszigetel√©s√©t.
Az √Ėn egy√©ni ig√©nyeit szem elŇĎtt tartva h√°rom tetŇĎszerkezet t√≠pust tudunk aj√°nlani:
‚ÄĘ h√°trafel√© lejtŇĎ,
‚ÄĘ jobb vagy bal oldal fel√© lejtŇĎ,
‚ÄĘ nyeregtetŇĎ.
‚ÄĘ Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen a gar√°zs b√°rhova fel√©p√≠thetŇĎ a lak√≥√©p√ľlet mell√©.
A megfizethetŇĎ √°r √©s a garancia sz√°munkra elsŇĎdlegesek.
Amennyiben √ļgy d√∂nt, hogy a k√≠n√°latunkb√≥l kiv√°lasztott gar√°zst plussz kieg√©sz√≠tŇĎ megold√°sokkal l√°tja el, melyek befoly√°solj√°k a gar√°zs √°r√°t, konzult√°ljon tan√°csad√≥nkkal, hogy egy√©nre szabott √°rat adhassunk.
Ezen fel√ľl a v√°s√°rl√°s keretein bel√ľl biztos√≠tjuk a gar√°zs ingyenes kisz√°ll√≠t√°s√°t √©s √∂sszeszerel√©s√©t. Ez√©rt az egyetlen feladat, ami √Ėnre h√°rul a ter√ľlet elŇĎk√©sz√≠t√©se.
Megb√≠zhat√≥ c√©gk√©nt minden modell√ľnkre garanci√°t v√°llalunk. K√©t √©v garanci√°t biztos√≠tunk mag√°nszem√©lyek √©s egy √©vet pedig v√°llalati √ľgyfeleink sz√°m√°ra.
J√≥ sz√≠vvel aj√°nljuk, hogy szem√©lyesen tekintse meg aj√°nlatainkat, egyeztessen munkat√°rsainkkal √©s sz√≠vesen seg√≠t√ľnk a v√°s√°rl√°sban is. Biztosak vagyunk benne, hogy a tŇĎl√ľnk v√°s√°rolt gar√°zsok sok √©ven kereszt√ľl lesznek majd √∂r√∂m√©re.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve