FAQ

Mobil garázs, Lemezgarázs és Kutya Kennel – Az ügyfelek által gyakran feltett kérdések:

Kérjük, hogy saját költségén az alábbiak szerint készítse elő:

A talajszintet hozza vízszintbe és egyenesítse ki

  • Javasoljuk, hogy teljes betonkiöntés esetén a kiöntés 10-15 cm-el haladja meg a garázs szélességét és magasságát
  • Nem föltétlenül szüksége teljes kiöntés, elegendő alapot vagy betonlábakat készíteni, minden sarok alá
  • Legegyszerűbb megoldás minden sarok alá betonlapot helyezni

Az alábbi vázlat három előkészítési módot mutat be:

  1. négy betonláb vagy beton járólap a sarkokon
  2. a garázs alapozása vagy kikövezése
  3. a garázs aljának teljes betonkiöntése

Gyakori kérdések Hogyan készíthetem elő a garázsom helyét? Ügyfeleink gyakran kérdezik, hogyan készítsék elő az acélszerkezet leendő helyét. Milyen típusú garázsokat árusítunk? Íme néhány kérdés, amelyekkel gyakran találkozunk.

1. A mobilgarázs leendő helyének előkészítése a vásárló feladata?
Igen. A lemezgarázs helyét az ügyfélnek kell előkészítenie.

2. Meddig tart a garázs szerelése?
A garázs szerelése a szerkezet méretétől függ, egy 3*5 méteres garázs általában kb. 40 perc alatt lesz készen.

3. Hogy lehet garázst rendelni?
Mailen vagy telefonon meg kell adni a nevet és a címet, valamint a kiválasztott garázs típusát.

4. Mennyi időt vesz igénybe az egyedi méretű mobilgarázs árkalkulációja?
Az árkalkuláció a következő munkanapon lesz kész.

5.Lehetőség van-e arra, hogy saját terv alapján készítsenek lemezgarázst?
Igen. Elég elküldeni nekünk egy rajzot a méretekkel és mi elkészítjük a tervet a mobilgarázs esetleges javításaival.

6. Hogyan történik a garázs kiszállítása?
A lemezgarázst teherautóval szállítjuk, az ügyfél dolga pedig az, hogy előzetesen megtudja, hogy a kívánt helyszín megközelíthető.

7. Mennyi a várakozási idő a mobilgarázsra?
A várakozási idő kb. 2-3 hét.

8. Mikor várható a szerelés?
Szerelőink reggel 7 és este 7 között dolgoznak. A szerelés pontos idejét legkésőbb a tervezett kiszállítás előtt egy héttel egyeztetjük.

9. Milyen fizetési módot fogadnak el a megrendelt mobilgarázsért?
Az ügyfél a beszerelés után készpénzzel fizet.
Előleget csak akkor kérünk, ha a szabványtól eltérő, egyedi lemezgarázst rendelsz.

10. Az ár tartalmazza a garázs rögzítését?
A garázs ára nem tartalmazza annak rögzítését. Kis összegért lehetőség vannak annak megvásárlására.

11. Mennyi a mobilgarázsok ára? Az elmúlt években egyre inkább megfigyelhető, hogy igyekszünk a funkcionális terek költségeit csökkenteni. A mobilgarázs helyének kiválasztásakor szem előtt kell tartani a tényt, hogy a szerkezetet később nem lehet áthelyezni. A mobilgarázs jó megoldás, ha nincs hely betonozott garázs felépítésére vagy ha a családban új autó jelenik meg. A lemezgarázs vásárlásának és szerelésének kétségtelen előnye annak ára és a szerelés rövid ideje. A lemezgarázsok előnye az is, hogy lehetőség van azok mozgatására és eltolására.
Minden eladó mobilgarázs ára különböző és sok tényezőtől függ. Nincs egy, szabott ár a mobilgarázsokra. Eladó termékeinket megnézheted a fényképgalériánkban. Nincs egységes árlistánk, mert a mobil garázsok és a lemezgarázsok ára az ügyfelek egyéni szükségleteitől függ. A garázs ára függ a szerkezet hosszától és szélességétől, valamint a tető, a garázsajtó, a szín és a szerkezet típusától. Az ár megállapítása során figyelembe vesszük a ablaknyílások számát, a bejárat magasságát és azt, hogy szükség van-e plusz ajtóra. Az árra kihat a tető típusa is (nyereg- vagy sátortető). A galvanizálás is befolyásolja az árat. Ez kétségtelenül fontos biztonsági tényező, amely a rozsda és az időjárás káros hatásaival szemben nyújt védelmet. A lemezgarázsok szigetelt változatban is előfordulhatnak, ami plusz védelmet kínál az autó számára fagy esetén.

12. Fa vagy fém garázst válasszunk?
Amikor a garázs anyagával kapcsolatban akarunk dönteni, érdemes szem előtt tartani a környezeti tényezők, az élettartam, az impregnálhatóság, a karbantartás és a tartósság körülményeit. A piacon kapható mobilgarázsok közötti legfontosabb különbség épp a felhasznált nyersanyag típusa. A mobilgarázs és a lemezgarázs sokkal strapabíróbb. A fa kevésbé áll ellen az időjárás hatásainak. Még a legjobban impregnált faanyag is jobban ki van téve a sérüléseknek mint a fém. Fém garázsainkat biztosítjuk a rozsdásodással szemben, ennek következtében jobban ellenállnak az esőnek és a hónak. A mobilgarázs ára a korábban ismertetett tényezőktől függ. A lemezgarázsok könnyen összeszerelhetők. Nagy lemezekből lehet őket összerakni. Minél előrehaladottabb az előregyártás, annál rövidebb ideig tart a szerelés. Természetesen hosszabb lehet a szerelési idő, ha külön elektromos szerkezet kerül alkalmazásra. Ráadásul ha lemezgarázs mellett döntünk, könnyebb a talaj vízszintezése és szilárdítása. Lemezgarázs építéséhez 0,7 mm-nél nem vastagabb trapézlemezt használunk.

Egyénre szabott Mobilgarázsok.

Mobilgarázsaink a kényelem és a biztonság ötvözései az érdekes dizájnnal és funkcionalitással. Kiváló minőségű, 0,4 mm – 0,5 mm közötti vastagságú horganyzott fémlemezből készültek, kitűnően ellenállnak a korróziónak és a változó időjárási viszonyoknak.
További előnyük, hogy a méreteik a megrendelő egyéni igényei szerint módosíthatóak. Emellett a három különböző tetőszerkezet a hátrafelé lejtő, a jobb vagy bal oldal felé lejtő tető és a nyeregtető közüli választási lehetősége, reményeink szerint, minden vásárló igényeinek képes megfelelni.

A használat kényelme mindenek előtt.

A használat kényelmét szem előtt tartva, a mobilgarázsok további plussz elemekkel egészíthetőek ki, melyekkel növelhető a kényelmi színt. Többek között az alábbi elemek tartoznak ide:
• plusz tető beépítése,
• Mobilgarázs belső falának hang- és hőszigetelése filccel,
• ereszcsatorna telepítése,
• a kapu nyitását és zárását vezérlő automatika,
• tetőerősítés egy zárt profillal,
• a tető fém cserepes lemezzel való lefedése.

Megfizethető ár – vevői elégedettség.

Tekintettel arra, hogy a további mobilgarázsfelszerelés befolyásolhatja a végső árat, lehetőséget kínálunk az egyénre szabott ár egyeztetésére munkatársainkkal. Emellett, kétségtelen, hogy hangsúlyoznunk kell, hogy a vásárlás részeként ingyenes kiszállítást biztosítunk a mobilgarázs rendeltetési helyére, valamint az Ön által kiválasztott modellt ingyenes össze is szereljük.
Az AWAK az Ön partnere.
Megbízható cégként minden megvásárolt mobilgarázsra garanciát vállalunk. Magánszemélyeknek két év, üzleti ügyfeleknek egy év garanciát biztosítunk.
Mivel nagyon jól tudjuk, hogy mobilgarázsaink tökéletességének ellenőrzésére a legjobb módszer az, ha személyesen tekinti meg termékeinket, javasoljuk, látogasson el hozzánk, konzultáljon munkatársainkkal és vásároljon.