FAQ

Mobil garázs, Lemezgarázs és Kutya Kennel – Az ügyfelek által gyakran feltett kérdések:

Kérjük, hogy saját költségén az alábbiak szerint készítse elő:

A talajszintet hozza vízszintbe és egyenesítse ki

  • Javasoljuk, hogy teljes betonkiöntés esetén a kiöntés 10-15 cm-el haladja meg a garázs szélességét és magasságát
  • Nem föltétlenül szüksége teljes kiöntés, elegendő alapot vagy betonlábakat készíteni, minden sarok alá
  • Legegyszerűbb megoldás minden sarok alá betonlapot helyezni

Az alábbi vázlat három előkészítési módot mutat be:

  1. négy betonláb vagy beton járólap a sarkokon
  2. a garázs alapozása vagy kikövezése
  3. a garázs aljának teljes betonkiöntése

Gyakori kérdések Hogyan készíthetem elő a garázsom helyét? Ügyfeleink gyakran kérdezik, hogyan készítsék elő az acélszerkezet leendő helyét. Milyen típusú garázsokat árusítunk? Íme néhány kérdés, amelyekkel gyakran találkozunk.

1. A mobilgarázs leendő helyének előkészítése a vásárló feladata?
Igen. A lemezgarázs helyét az ügyfélnek kell előkészítenie.

2. Meddig tart a garázs szerelése?
A garázs szerelése a szerkezet méretétől függ, egy 3*5 méteres garázs általában kb. 40 perc alatt lesz készen.

3. Hogy lehet garázst rendelni?
Mailen vagy telefonon meg kell adni a nevet és a címet, valamint a kiválasztott garázs típusát.

4. Mennyi időt vesz igénybe az egyedi méretű mobilgarázs árkalkulációja?
Az árkalkuláció a következő munkanapon lesz kész.

5.Lehetőség van-e arra, hogy saját terv alapján készítsenek lemezgarázst?
Igen. Elég elküldeni nekünk egy rajzot a méretekkel és mi elkészítjük a tervet a mobilgarázs esetleges javításaival.

6. Hogyan történik a garázs kiszállítása?
A lemezgarázst teherautóval szállítjuk, az ügyfél dolga pedig az, hogy előzetesen megtudja, hogy a kívánt helyszín megközelíthető.

7. Mennyi a várakozási idő a mobilgarázsra?
A várakozási idő kb. 2-3 hét.

8. Mikor várható a szerelés?
Szerelőink reggel 7 és este 7 között dolgoznak. A szerelés pontos idejét legkésőbb a tervezett kiszállítás előtt egy héttel egyeztetjük.

9. Milyen fizetési módot fogadnak el a megrendelt mobilgarázsért?
Az ügyfél a beszerelés után készpénzzel fizet.
Előleget csak akkor kérünk, ha a szabványtól eltérő, egyedi lemezgarázst rendelsz.

10. Az ár tartalmazza a garázs rögzítését?
A garázs ára nem tartalmazza annak rögzítését. Kis összegért lehetőség vannak annak megvásárlására.

11. Mennyi a mobilgarázsok ára? Az elmúlt években egyre inkább megfigyelhető, hogy igyekszünk a funkcionális terek költségeit csökkenteni. A mobilgarázs helyének kiválasztásakor szem előtt kell tartani a tényt, hogy a szerkezetet később nem lehet áthelyezni. A mobilgarázs jó megoldás, ha nincs hely betonozott garázs felépítésére vagy ha a családban új autó jelenik meg. A lemezgarázs vásárlásának és szerelésének kétségtelen előnye annak ára és a szerelés rövid ideje. A lemezgarázsok előnye az is, hogy lehetőség van azok mozgatására és eltolására.
Minden eladó mobilgarázs ára különböző és sok tényezőtől függ. Nincs egy, szabott ár a mobilgarázsokra. Eladó termékeinket megnézheted a fényképgalériánkban. Nincs egységes árlistánk, mert a mobil garázsok és a lemezgarázsok ára az ügyfelek egyéni szükségleteitől függ. A garázs ára függ a szerkezet hosszától és szélességétől, valamint a tető, a garázsajtó, a szín és a szerkezet típusától. Az ár megállapítása során figyelembe vesszük a ablaknyílások számát, a bejárat magasságát és azt, hogy szükség van-e plusz ajtóra. Az árra kihat a tető típusa is (nyereg- vagy sátortető). A galvanizálás is befolyásolja az árat. Ez kétségtelenül fontos biztonsági tényező, amely a rozsda és az időjárás káros hatásaival szemben nyújt védelmet. A lemezgarázsok szigetelt változatban is előfordulhatnak, ami plusz védelmet kínál az autó számára fagy esetén.

12. Fa vagy fém garázst válasszunk?
Amikor a garázs anyagával kapcsolatban akarunk dönteni, érdemes szem előtt tartani a környezeti tényezők, az élettartam, az impregnálhatóság, a karbantartás és a tartósság körülményeit. A piacon kapható mobilgarázsok közötti legfontosabb különbség épp a felhasznált nyersanyag típusa. A mobilgarázs és a lemezgarázs sokkal strapabíróbb. A fa kevésbé áll ellen az időjárás hatásainak. Még a legjobban impregnált faanyag is jobban ki van téve a sérüléseknek mint a fém. Fém garázsainkat biztosítjuk a rozsdásodással szemben, ennek következtében jobban ellenállnak az esőnek és a hónak. A mobilgarázs ára a korábban ismertetett tényezőktől függ. A lemezgarázsok könnyen összeszerelhetők. Nagy lemezekből lehet őket összerakni. Minél előrehaladottabb az előregyártás, annál rövidebb ideig tart a szerelés. Természetesen hosszabb lehet a szerelési idő, ha külön elektromos szerkezet kerül alkalmazásra. Ráadásul ha lemezgarázs mellett döntünk, könnyebb a talaj vízszintezése és szilárdítása. Lemezgarázs építéséhez 0,7 mm-nél nem vastagabb trapézlemezt használunk.