6×6 Lemezgarázs – 22DK(PRO)

1300000,00 Ft

Szélesség: 6m

Hosszúság: 5m

Dupla garázsok

A dupla lemezgarázsok univerzális megoldást jelentenek azok számára, akik praktikus és egyben olcsó megoldást keresnek, amely két személygépkocsi számára nyújt biztonságos parkolási lehetőséget. A kínálatunkban található lemezgarázsok további előnye a felhasznált alapanyagok kiváló minősége és a precíz kivitelezés. Rendkívül tartósak és üzemeltetésük olcsó. Emellett kiemelkedő módon ellenállóak a változó időjárási körülményekkel szemben. Továbbá gondosan megtervezett kialakításuk garantálja, hogy Ön elégedett lehet majd a választásával, a vásárlásával, és nem utolsósorban élvezheti használatának kényelmét.

Leírás

  • Kapu hasznos bejárati magassága: 2m
  • Kapu hasznos bejárati szélessége: 2,89m
  • Nyeregmagasság: 2,65m
  • Magasság elől: 2,13m
  • Magasság hátul: 2,13m
  • Megerősített szerkezet alapozó festéssel ellátott acélváz
  • Kilincs, cilinderes zárral
  • Billenő
  • Szín: RAL 9010 / MG3D
  • CODE: 22DK(PRO)

További információ.

A kínálatunkban található dupla garázsok kialakításának köszönhetően minimalizálják a garázs elhelyezéséhez szükséges helyet Ezen kívül e garázsok biztosítják azt a lehetőséget, hogy a belső teret az aktuális igényei szerint alakíthassa át. Ráadásul széles bejárattal vagy két kisebb, de külön kapuval is kivitelezhető.

A dupla lemezgarázsok további előnyei.

A kétautós fém lemezgarázs vásárlása mellett az egyik legfontosabb érv az ingatlan területének megtakarítása. Mert egy dupla garázs sokkal kevesebb helyet foglal, mint két egyautós. Az általunk kínált modellek fontos előnye az is, hogy a billenőkapuink vezérlő készülékekkel is felszerelhetőek. Emellett igény szerint plusz tető is kérhető.

Azonban garázsaink legjobb tulajdonsága mégis az, hogy a gyártásnál csak is kiváló minőségű fémlemez kerül felhasználásra. Ráadásul e lemez horganyzással lett kezelve így védve van a időjárás káros hatásai ellen. Az pedig csak a hab a tortán, hogy a garázs kérhető hátrafelé lejtő, jobb vagy bal oldalra lejtő tetővel vagy pedig nyeregtetővel is. Ezen kívül garázsaink vitathatatlan előnye, amely igen komoly érv a kínálatunk modelljei mellett, hogy az árakat minden esetben egyénre szabva kalkuláljuk. Természetesen a kialkudott ár és az igényelt kiegészítő felszerelés figyelembe vételével.

Ezért is szerettel várjuk Önt, konzultáljon bátran munkatársainkkal, hogy elkészíthessük az egyéni igényekre szabott projektet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„6×6 Lemezgarázs – 22DK(PRO)” értékelése elsőként