Mobilgarázsok

Mobilgarázsok

A cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik, mely mobilgarázsokra, acélgarázsokra, raktárokra, c tárolóépületekre, szerkezetekre és melléképületekre szakosodott. Tökéletesen beválnak különálló épületként, illetve a meglévő ház vagy épület szerves részeként is. Minden alkalommal segítünk kiválasztani az ügyfeleink tervéhez megfelelő anyagokat. Jól képzett alkalmazottaink felügyelik a munkálatok minden szakaszát, minek köszönhetően az általunk felállított szerkezetek biztonságosak és tartósak. A mobilgarázsok, illetve acélgarázsok nagy választékának köszönhetően nagyon népszerűek, mivel sokkal könnyebben módosíthatók, mint az állandó szerkezetek.

A Mobilgarázsok és beállók tökéletesen beválnak az alábbi funkciókban:

• épületek vállalkozásoknak,
• raktárok (pl.: építőipari raktárok),
• tárolók mezőgazdasági gépeknek,
• műhelyek,
• kereskedelmi csarnokok
• bódék stb.
• kocsitárolók.

Mindegyik, katalógusban lévő termék, saját előnnyel rendelkezik, azonban minden megrendelést egyéni módon kezelünk az ajánlat készítésekor, az épület szükséges alapterülete, a helyiség típusa alapján, illetve az alapján, hogy mekkora összeget szeretnének szánni a kivitelezésre. Többéves tapasztaltunk alapján szívesen teszünk javaslatot arra vonatkozóan, hogy melyik garázst kellene választania.

A mobilgarázsok egyik előnye mindenekelőtt az alacsony ár, illetve a szerkezet felállításához szükséges rövid idő. A garázsok több méretben kaphatók, minek köszönhetően mindenfajta kocsinak megfelelnek, a szállítókocsiknak is. Nagyon könnyen összeszerelhetők – elég megfelelően összecsavarni, hogy tartós és erős szerkezetet kapjunk. Az összeszerelés ideje pár óra, a kiválasztott modellre való várokozási idő pedig – általában maximálisan 14 nap. Az épület ezen formájának az előnye az, hogy általában nem kell építési engedély, minek köszönhetően a felállításához nem kell sok időt befektetni, ami rövidíti a mobilgarázs megvételéről szóló döntés idejét.

A szerkezeteink hidegen galvanizált profilokból és sarokelemekből állnak. Ilyenkor kiválaszthatjuk a galvanizált trapéz fémlemezek színét és faktúráját, melyeket szegecsekkel illesztünk a szerkezethez. Az utolsó fázisban felállítjuk a billentőszárnnyal rendelkező tetőt, illetve a nyeregtetőt.

Mivel rugalmas, de tartós anyagokat használunk, módosíthajtjuk a terveket, különböző fajtájú kapukkal, ablakokkal és ajtókkal, illetve ereszcsatornákkal egészíthetjük ki a garázst. Teljes automatizálás, a mobilgarázs vagy más szerkezet típusának tökéletesen megfelelő anyagok kiválasztásával az ügyfél igényeinek kielégítésére törekszünk. A mobilgarázs, illetve minden más tartós szerkezet biztonságos a mindennapi használat során, ami a cégünk legfontosabb célja, a legnagyobb előnyük pedig az, hogy a piacon legalacsonyabb árral rendelkeznek. Komplex szolgáltatást garantálunk, a megrendelés gyors teljesítését, illetve azt, hogy meg lesznek elégedve a fémszerkezeteink használatával.

A saját tervük egyediségét több módon lehet biztosítani, az egyik az, hogy eldönthetik, mekkora garázsra van szükségük. A következő lépésben kiválaszthatják az opcionális berendezést: az ablakokat, ajtókat, illetve a billenőkapukat. Választhatunk az egész színskálából, normálból, mattból, illetve fát imitálókból is. Az utolsó lépésben választhatnak az egyoldalas vagy a nyeregtető közül.

A garázsaink jó választást jelentenek kocsija számára, mivel

• vonzó árral rendelkeznek 
• a kivitelezés minősége kiváló 
• tartósak
• esztétikusak
• biztonságosak
• 3 év garanciával rendelkeznek

Műanyag ablak 100cm x 60cm: 21 000 FT

 

Ajtó 90cm: 10 800 FT