Mobilgarázsok

Mobilgarázsok

A cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik mobilgarázsok, acélgarázsok, raktárok, tárolóépületek, szerkezetek és melléképületek előállításában. Termékeink tökéletesen beválnak különálló épületként, illetve a meglévő ház vagy épület szerves részeként is. Minden alkalommal segítünk kiválasztani az ügyfeleink tervéhez megfelelő anyagokat. Jól képzett alkalmazottaink felügyelik a munkálatok minden szakaszát, minek köszönhetően az általunk felállított szerkezetek biztonságosak és tartósak. A mobilgarázsok, illetve acélgarázsok nagy választékának köszönhetően nagyon népszerűek, mivel sokkal könnyebben módosíthatók, mint az állandó szerkezetek.

A Mobilgarázsok és beállók tökéletesen beválnak az alábbi funkciókban:
 • épületek vállalkozásoknak,
  • raktárok (pl.: építőipari raktárok),
  • tárolók mezőgazdasági gépeknek,
  • műhelyek,
  • kereskedelmi csarnokok
  • bódék
  • kocsitárolók.

A katalógusban szereplő termékek vitathatalan előnyökkel rendelkeznek, de minden megrendelést egyéni módon kezelünk az ajánlat készítésekor. Mérlegeljük az épület szükséges alapterületét, a helyiség típusát, illetve azt, hogy a megrendelők mekkora összeget szeretnének a kivitelezésre szánni. Többéves tapasztaltunk alapján szívesen teszünk javaslatot arra vonatkozóan, hogy melyik garázst érdemes választani.

A mobilgarázsok egyik előnye mindenek előtt az alacsony ár, illetve a szerkezet felállításához szükséges rövid idő. A garázsok több méretben kaphatók, minek köszönhetően minden autótípusnak megfelelnek, még furgonoknak is. Nagyon könnyen összeszerelhetők – elég megfelelően összecsavarni, hogy tartós és erős szerkezetet kapjunk. Az összeszerelés ideje alig néhány óra, a kiválasztott modellre való várokozási idő pedig általában maximálisan 14 nap. Az épület ezen formájának az előnye az, hogy általában nem kell hozzá építési engedély.

A szerkezeteink hidegen galvanizált profilokból és sarokelemekből állnak. Az ügyfél kiválaszthatja azon galvanizált trapéz fémlemezek színét és faktúráját, melyeket szegecsekkel illesztünk a szerkezethez. Az utolsó fázisban felállítjuk a billentőszárnnyal rendelkező tetőt, illetve a nyeregtetőt.

Mivel rugalmas, de tartós anyagokat használunk, módosíthajtjuk a terveket: kapukkal, ablakokkal és ajtókkal, illetve ereszcsatornákkal egészíthetjük ki a garázst. Az Ügyfél kérésére lehetőség van teljes automatizálásra, a mobilgarázs vagy más szerkezet típusának legmegfelelőbb anyagok kiválasztására. A mobilgarázs, illetve minden más tartós szerkezet teljesen biztonságos a mindennapi használat során. A legnagyobb előnyük az, hogy a piacon elérhető legalacsonyabb áron szerezhetők be. Komplex szolgáltatást garantálunk, a megrendelés gyors teljesítését, illetve azt, hogy meg lesznek elégedve a fémszerkezeteink használatával.

A saját tervük egyediségét több módon lehet biztosítani. Az egyik az, hogy eldönthetik, mekkora garázsra van szükségük. A következő lépésben kiválaszthatják az opcionális berendezést: az ablakokat, ajtókat, illetve a billenőkapukat. Választhatunk az egész színskálából, normálból, mattból, illetve fát imitálókból is. Az utolsó lépésben dönthetünk egyoldalas vagy nyeregtető között.

A mobilgarázsaink jó megoldást kínálnak autója számára, mivel
 • kedvező az áruk
  • a kivitelezés minősége kiváló
  • tartósak
  • esztétikusak
  • biztonságosak
  • 3 év garanciával rendelkeznek.

Műanyag ablak 100cm x 60cm: 21 000 FT

 

Ajtó 90cm: 10 800 FT