Ingyenes házhozszállítás és összeszerelés

Mobilgarázsok

A cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik, mely mobilgarázsokra, acélgarázsokra, raktárokra, c tárolóépületekre, szerkezetekre és melléképületekre szakosodott. Tökéletesen beválnak különálló épületként, illetve a meglévő ház vagy épület szerves részeként is. Minden alkalommal segítünk kiválasztani az ügyfeleink tervéhez megfelelő anyagokat. Jól képzett alkalmazottaink felügyelik a munkálatok minden szakaszát, minek köszönhetően az általunk felállított szerkezetek biztonságosak és tartósak. A mobilgarázsok, illetve acélgarázsok nagy választékának köszönhetően nagyon népszerűek, mivel sokkal könnyebben módosíthatók, mint az állandó szerkezetek.

A Mobilgarázsok és beállók tökéletesen beválnak az alábbi funkciókban:

• épületek vállalkozásoknak,
• raktárok (pl.: építőipari raktárok),
• tárolók mezőgazdasági gépeknek,
• műhelyek,
• kereskedelmi csarnokok
• bódék stb.
• kocsitárolók.

Mindegyik, katalógusban lévő termék, saját előnnyel rendelkezik, azonban minden megrendelést egyéni módon kezelünk az ajánlat készítésekor, az épület szükséges alapterülete, a helyiség típusa alapján, illetve az alapján, hogy mekkora összeget szeretnének szánni a kivitelezésre. Többéves tapasztaltunk alapján szívesen teszünk javaslatot arra vonatkozóan, hogy melyik garázst kellene választania.

A mobilgarázsok egyik előnye mindenekelőtt az alacsony ár, illetve a szerkezet felállításához szükséges rövid idő. A garázsok több méretben kaphatók, minek köszönhetően mindenfajta kocsinak megfelelnek, a szállítókocsiknak is. Nagyon könnyen összeszerelhetők – elég megfelelően összecsavarni, hogy tartós és erős szerkezetet kapjunk. Az összeszerelés ideje pár óra, a kiválasztott modellre való várokozási idő pedig - általában maximálisan 14 nap. Az épület ezen formájának az előnye az, hogy általában nem kell építési engedély, minek köszönhetően a felállításához nem kell sok időt befektetni, ami rövidíti a mobilgarázs megvételéről szóló döntés idejét.

A szerkezeteink hidegen galvanizált profilokból és sarokelemekből állnak. Ilyenkor kiválaszthatjuk a galvanizált trapéz fémlemezek színét és faktúráját, melyeket szegecsekkel illesztünk a szerkezethez. Az utolsó fázisban felállítjuk a billentőszárnnyal rendelkező tetőt, illetve a nyeregtetőt.

Mivel rugalmas, de tartós anyagokat használunk, módosíthajtjuk a terveket, különböző fajtájú kapukkal, ablakokkal és ajtókkal, illetve ereszcsatornákkal egészíthetjük ki a garázst. Teljes automatizálás, a mobilgarázs vagy más szerkezet típusának tökéletesen megfelelő anyagok kiválasztásával az ügyfél igényeinek kielégítésére törekszünk. A mobilgarázs, illetve minden más tartós szerkezet biztonságos a mindennapi használat során, ami a cégünk legfontosabb célja, a legnagyobb előnyük pedig az, hogy a piacon legalacsonyabb árral rendelkeznek. Komplex szolgáltatást garantálunk, a megrendelés gyors teljesítését, illetve azt, hogy meg lesznek elégedve a fémszerkezeteink használatával.

A saját tervük egyediségét több módon lehet biztosítani, az egyik az, hogy eldönthetik, mekkora garázsra van szükségük. A következő lépésben kiválaszthatják az opcionális berendezést: az ablakokat, ajtókat, illetve a billenőkapukat. Választhatunk az egész színskálából, normálból, mattból, illetve fát imitálókból is. Az utolsó lépésben választhatnak az egyoldalas vagy a nyeregtető közül.

A garázsaink jó választást jelentenek kocsija számára, mivel

• vonzó árral rendelkeznek
• a kivitelezés minősége kiváló
• tartósak
• esztétikusak
• biztonságosak
• 3 év garanciával rendelkeznek


Válasszon tető típust

Válasszon ajtó típust

Válasszon méretet

A
B

Hauteur de la porte = 200cm

Hauteur de la porte = 190cm (Porte basculante)

Gate alignment

Gate alignment

In wider garages, you can choose, how the gate should be aligned. You can install even two gates!

Színpaletta

Küldje el az űrlapot

MENU